“De mooiste en grootste uitdaging van ons vak is om elke patiënt zo goed mogelijk op maat te behandelen. Zo behoeft eenzelfde diagnose niet bij elke patiënt eenzelfde behandeling te betekenen. Mijn motto is daarom om elke patiënt te behandelen zoals ik dat ook bij mijn eigen familie zou doen. Mede door de goede samenwerking met mijn collega's orthopedisch chirurgen binnen onze associatie kan deze behandeling optimaal worden gegeven aan de individuele patiënt.”
Raadpleging

Op afspraak.

U kan Dr. Daniël Janssen ook contacteren via deze link op telemedi. Hier kan u zelf een afspraak boeken voor een videoconsultatie met Dr. Janssen en hem zo snel mogelijk zien voor een eerste gesprek, of voor een opvolggesprek.

Privéconsultatie

Biografie

Dr. D. Janssen is een Nederlandse orthopedisch chirurg die sinds 2020 deel uit maakt van de staf orthopedie in het Sint Trudo ziekenhuis met specialisatie voor sport, knie, schouder en enkel chirurgie.

Dr. Janssen heeft na zijn middelbare opleiding eerst de opleiding fysiotherapie (kinesist) in Heerlen (NL) succesvol afgerond, waarna hij is begonnen met de opleiding geneeskunde in Maastricht (NL). Na het behalen van zijn artsendiploma heeft hij de opleiding tot orthopedisch chirurg in het Universitair ziekenhuis van Maastricht en in de klinieken van Heerlen en Sittard uitgevoerd, waarbij hij zich met name heeft gespecialiseerd op schouder- en kniechirurgie en sport.

Na het succesvol afronden van de opleiding tot orthopedische chirurgie in Nederland heeft Dr. Janssen voor een jaar een fellowship gevolgd in Antwerpen voor verdere specialisatie in de schouder en knie chirurgie/pathologie.

Hierna is hij in 2018 begonnen als resident orthopedie in het St Trudo ziekenhuis. Mede door zijn interesse in sport-orthopedie heeft Dr. Janssen in 2019 nog enkele maanden een fellowship gevolgd in verschillende internationale klinieken (Amsterdam, Londen, Brussel, Porto) voor specialisatie in sport-pathologie/arthroscopie van het enkelgewricht.

Tijdens de opleiding orthopedie in Maastricht is Dr. Janssen een PhD traject gestart, waarbij hij onderzoek doet naar infecties bij orthopedische ingrepen. Dit doctoraat hoopt hij in 2021 succesvol af te kunnen ronden.

Downloads
No items found.

Vraag een afspraak aan via onderstaand formulier

Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug voor uw afspraak

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid
← Vorige
Volgende
Uw aanvraag is goed ontvangen.
Er is iets foutgelopen tijdens het invullen van het formulier. Probeer het even opnieuw
Andere specialisten met gelijkaardige specialisaties
Dr. Wouter Degraeve
Wervelkolom
Traumatologie
Dr. Wim De Weerdt
Traumatologie
Heup
Dr. Kristof Hermans
Traumatologie
Schouder
Sport
Dr. Ramzi Haraké
Traumatologie
Heup
Elleboog
Hand en pols
Dr. Jan Mievis
Traumatologie
Sport
Knie
Dr. Herman Tubbax
Traumatologie
Schouder
Hand en pols
Elleboog
Dr. Annelies Moermans
Traumatologie
Voet
Enkel